Portfolio J. Willems

Een overzicht van de producten die ik met trots heb mogen maken voor verschillende initiatieven. Door naar beneden te scrollen zul je in chronologische volgorde zien wat ik zoal heb gedaan qua eigen ondernemingen, maar ook wat ik heb mogen bijdragen aan andere ondernemingen. Achter elk product zit een doel en gedachte. De kunst is dan ook niet het maken van mooie designs, want het is veel meer dan dat.

De kunst zit hem in het ontdekken, communiceren en aanpassen van content op basis van de unieke doelgroep, feedback en de huidige trends.

Producten

ONDERNEMEN

FREELANCE

VRIJE TIJD

CRYPTOSCENE

Een offline magazine met een online smart-learning platform gefocust op crypto-aandelen. Offline media in een nieuw jasje.

PLAZMATICLIGHTERS.NL

Thuisbasis van de Nederlandse wind en waterbestendige elektrische plasma aanstekers, webshop heeft ongeveer 2,5 jaar enorme groei meegemaakt. Toen de hype er van af was en het merendeel van de doelgroep en retailers bereikt en verzadigd waren is de site overgenomen / uitgekocht.

Multinational graszaad specialist.

Geboortefotografie, newborn fotoshoots. Primair editing, webdesign en zakelijke partner management en advies in de start-up fase.

J.W Artwork

Een lange tijd heb ik mezelf bezig gehouden met schetsen, illustreren, schilderen en eigenlijk alles wat maar creatief was. Deze ervaring neem ik graag mee in mijn content design. Denk hierbij aan realisme nabootsen of een effectieve storyboard sessie.

Close Menu
×
×

Cart