0 student

In de afgelopen paar jaar is er een explosie van groei en innovatie in de crypto-ruimte geweest, maar veel mensen begrijpen nog steeds niet echt wat crypto of een specifieke coin zoals bitcoin is, of waarom het zo spannend is voor zoveel ondernemers en investeerders.

Cryptoscene zet zich in samen met haar community een uitgebreide crypto currency-cursus te maken. Door crypto beter benaderbaar te maken, hopen we mensen te inspireren om te innoveren met cryptocurrencies en de blockchain, omdat we geloven dat de crypto scene een transformatief potentieel heeft.

In deze cursus leren we je de grondbeginselen van bitcoin en stellen we je voor aan ondernemers en experts op het gebied van de crypto wereld die ons hun unieke inzichten zullen geven in hoe de blockchain de wereld kan veranderen.

Als je hebt gehoord van bitcoin of crypto, maar nog steeds niet helemaal begrijpt wat het is, of geïnteresseerd bent in hoe nieuwe technologie de macht heeft om de financiële sector vandaag te transformeren, dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Wat zijn de vereisten?

Deze cursus is perfect voor beginners – geen voorkennis is noodzakelijk.
Een interesse in cryptocurrencies of de blockchain en een open geest

Wat leer ik in deze cursus?

Bitcoin begrijpen als zowel een technologie en als een valuta op een hoog niveau
Ga aan de slag met een digitale cryptocurrency-portemonnee en maak je eerste aankoop
Bitcoin begrijpen in relatie tot andere vormen van geld en verouderde betalingsnetwerken
Leer hoe crypto gemined wordt door grote bedrijven en hoe rendabel het is om zelf te minen.

Deze cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de basisprincipes van Bitcoin als zowel een technologie als een valuta. Er is geen voorkennis over Bitcoin nodig. Deze cursus is waarschijnlijk niet voor jou als je op zoek bent naar een diepe technische duik in Bitcoin, blockchain-technologie en / of cryptografie.

Instructor

Cryptoscene

€30.00 €24.95
Close Menu
×
×

Cart